Previous Next

Welkom bij Hoeve Montigny


Klik hier om het laatste nieuws te bekijken

 

Hoeve Montigny in Giethoorn. Dit mooie waterrijke dorpje ligt in de Kop van Overijssel in het Nationaal Park Weeribben-Wieden. Hoeve Montigny is een veelzijdig bedrijf, met naast een echte melkveehouderij ook al jaren tal van recreatieve activiteiten. Heel bijzonder is, dat u op onze boerderij o.a. koeien mag melken en voeren. Of misschien wordt er een kalfje geboren, wat u daarna zelf melk kunt geven! 

 


Hoeve Montigny beschikt over 2 groepsaccommodaties, een camping, het boerenlogement: kamers en appartementen met "Bed & Breakfast" (ontbijt met verse streekproducten). Er worden rondleidingen gegeven over het bedrijf (op aanvraag). Hoeve Montigny is een prima uitvalbasis voor afwisselende fiets-, wandel- en vaartochten, wij hebben diverse routes door Giethoorn en omgeving. 
Wij bieden gastvrijheid, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat! En dit allemaal tegen redelijke prijzen.


Wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen op onze website. In het menu boven deze tekst vindt u meer informatie te vinden over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Mocht u verder nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met ons, via tel. 0521-361483 of

tel. 06-44415703, e-mail: info@hoevemontigny.nl

 

Wij zijn het gehele jaar open.

Welkom!

Neem een kijkje bij Hoeve Montigny via deze film:

http://www.youtube.com/watch?v=dkPGFiwcMko

 


Reserveren


Middels het onderstaande formulier kunt u bij ons reserveren. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen.

Na boekingen nemen wij telefonisch of per post, contact met up op


Naam *: Straatnaam + nr. *: Postcode *: Woonplaats *: Telefoon *: E-mail adres *: Verblijf : Aankomst:   

Vertrek:   

Aantal personen:


   
Overige info : 

 Stuur automatisch een kopie van dit bericht naar mijn eigen emailadres.